ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ЏОКЕРОМ Офанзивни скок адут Воше

Замор материјала и захтеван ривал нису могли ништа кошаркашима Војводине, који су успешно положили још један тест у Кошаркашкој лиги Србије. Новосађани су победом над Џокером са 76:68 дошли до скора од 6-2 у домаћем такмичењу и ухватили нови залет.
С. Шушњевић
Фото: С. Шушњевић

После неизвесног првог полувремена, црвено-бели су у другом појачали и сломили отпор супарника. Један од оних који је подигао ниво игре у других 20 минута био је плејмејкер Војводине Бошко Бумбић, који је утакмицу завршио са девет поена.

– Нисмо имали много времена да припремимо ову утакмицу, знали смо да нас чека тежак меч, а у таквим ситуацијама добијемо додатну енергију и на крају победимо. Већ у недељу имамо нову утакмицу и за то се припремамо и настављамо даље – истакао је Бумбић.

Тренер Новосађана Милош Исаков-Ковачевић навео је шта је било кључно да његов састав настави са добром формом.

– Нисмо бриљирали нападачки. Овакве утакмице су нам важне да се затворимо дефанзивно на време. Наши најпотентнији играчи у нападу направили су одлучујуће офанзивне скокове у четвртој четвртини и показали да су спремни да дају све да дођу до циља, а то је победа – поручио је млади стручњак.

У наредном колу домаћег првенства Војводина гостује лидеру лиге, крагујевачком Радничком.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести