Радоњић: Утакмице са Партизаном увек имају посебну тежину

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његов тим очекује тежак меч против Партизана у АБА лиги.
dejan radonjic, foto kkcrvenazvezda rs
Фото: kkcrvenazvezda.rs

Кошаркаши Звезде сутра од 18.30 гостују Партизану у 21. колу АБА лиге у хали "Александар Николић", у трећем овосезонском вечитом дербију.

“Налазимо се у изузетно тешком распореду утакмица, а утакмице са Партизаном увек имају посебну тежину. Играмо овај меч пред њииховим навијачима који ће им сигурно пружити велику подршку. Мораћемо да одиграмо на задовољавајућем енергетском нивоу посебно што у оваквом распореду сваки тренутак морамо да користимо за опоравак и припрему утакмице и тежак распоред", рекао је Радоњић за клупски сајт.

"Очекује нас сигурно тешка утакмица у којој морамо да одиграмо у дугим интервалима јако добро", рекао је тренер црвено-белих који ће о саставу који ћ наступити у недељу одлучити на дан утакмице.

Капитен Бранко Лазић каже да их очекује још један врло тежак меч у овој серији у којој се налазе.

"Вечити дерби је увек специфична утакмица за коју не важи ниједно правило, нити положај на табели, тренутна форма. Свака утакмица је епизода за себе. Оно што знамо је да ће наш ривал сигурно изаћи на ову утакмицу врло мотивисан, играју пред својим навијачима. Ми смо ове недеље одиграли већ две врло захтевне утакмице, али ко год буде изашао на терен бић спреман, јер за ову утакмицу није потребан никакав додатни мотив. Потрудићемо се да одиграмо чврсту и добру утакмицу, па ћемо видети за колико ће то бити довољно“, рекао је Лазић.

У првом овосезонском дербију у регионалној лиги Црвена звезда је победила 71:56, док је у другом сусрету, у финалу Купа Радивоја Кораћа било 85:68 за црвено-беле.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести