УЗАЛУД МУ ТРУД Јокић постигао ТРИПЛ-ДАБЛ Денвер ИЗГУБИО МЕЧ УМАЛО ДА НАПРАВИ СКАНДАЛ

Кошаркаши Денвер Нагетса поражени су од екипе Орландо Меџика 124:119 упркос сјајној партији српског кошаркаша Николе Јокића.
1
Фото: X/printscreen

Србин је меч завршио са новим трипл-даблом, убацио је 30 поена, забележио 13 скокова и 12 асистенција, међутим, његова одлична партија остала је у сенци инцидента који се догодио у финишу меча.

Још једном смо се уверили да најбољи играч лиге нема ни трунку респекта и протекције код америчких судија. Јокић је највећа енигма за одбране противникe и његови чувари често користе прекомерну силу како би га зауставили, међутим, често се дешава да судије не свирају личну ни након очигледних фаулова над Србином. Никола је тако на утакмици против Орланда изгубио живце јер судије нису санкционисале понашање противничких кошаркаша.

На нешто више од четири минута пре краја утакмице, при резултату 108:108, Никола Јокић се нашао под кошем, у једном тренутку окружен чак четворицом противничких играча. Покушао је да положи лопту на таблу у контакту, није успео, уследила је борба за лопту у којој се Србин нашао окружен Џејленом Сагсом, Гогом Битадзеом и Колом Ентонијем који је у тој ситуацији, скочио с леђа на Јокића и том приликом га оборио на паркет.

Орландови кошаркаши отишли су у брз напад, док је Јокић ушао у конфликт са Сагсом који је очигледно имао намеру да испровоцира Николу.

Јокић је изгубио живце и ударио га, а судије су га упозориле на понашање.

Stayin' with it pic.twitter.com/wqKoWjsQOU

Курир

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести