ЗВЕЗДА ОСЛАБЉЕНА У ПИРЕЈУ Без Нејпира, Лазића, Ханге и Симоновића против Олимпијакоса

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да "црвено-бели" морају да буду спремни за битку са јако добрим тимом као што је Олимпијакос.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/Sport Klub

Кошаркаши Црвене звезде гостоваће сутра од 20.15 часова екипи Олимпијакоса у деветом колу Евролиге. "Црвено-бели" су синоћ у Београду убедљиво савладали Фенербахче у осмом колу најквалитетнијег европског клупског такмичења.

Експедиција Црвене звезде отпутовала је данас у Атину, а вечерас ће у време одигравања утакмице одрадити тренинг у хали у Пиреју. Тренер "црвено-белих" Јанис Сферопулос неће моћи да рачуна на Шабаза Нејпира, док је Јаго Дос Сантос кренуо у Атину са екипом. У Београду су на терапијама остали Бранко Лазић, Адам Ханга и Марко Симоновић.

"Играмо против јако доброг тима, тима чије квалитете познајемо, били су финалисти прошле сезоне. Можда у последње време немају добре резултате, али имају огроман квалитет и могу да играју јако добро. Морамо да будемо спремни за битку са јако добрим тимом", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.

Дос Сантос је изјавио да "црвено-беле" очекује тежак меч у Атини. "Олимпијакос такође има сјајну атмосферу, добре навијаче, изванредан тим... али спремићемо се. Распоред је изузетно густ, напори су велики, али мислим да је кључ као и синоћ одбрана, а напад ће доћи сам од себе", навео је Дос Сантос. Екипа Црвене звезде се у петак враћа из Атине.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести