Одбојкаши Новог Сада данас играју дерби с Пазовчанима

Надају се одбојкаши Новог Сада Манекса да ће доћи до четврте победе у Суперлиги у данашњем дербију против Јединства из Старе Пазове, које дочекују у малој сали Спенса од 18 часова.
с
Фото: ОК Нови Сад Манекс

Плаво–белима је утакмица 11. кола битна, јер су им Пазовчани главни конкуренти у борби за опстанак у елити. Новосађани су десети на табели, а Јединство је место испод.

– У последњој утакмици првог дела сезоне очекује нас тежак посао. Добро се знамо са Пазовчанима, јер већ три године играмо заједно. Ове сезоне су се и појачали јер су, као и ми, ушли у највиши ранг, Суперлигу – истакао је шеф стручног штаба Новог Сада Манекса Неyад Османкач.


Суперлига – 11. коло

Данас

Нови Сад Манекс – Једин.(СП)    (18)

Сутра

Спартак (Љ) – Спартак (С)         (19)

Субота

Партизан – Ц. звезда (17)

Карађорђе – Војводина      (19)

Раднички – Рибница   (19)

Таково – Мл. радник  (19)


Плаво-бели су у досадашњих 10 утакмица забележили тријумфе против тимова који су у њиховом рангу, Спартака из Љига, Карађорђа из Тополе и Такова из Горњег Милановца.

– Победа против Јединства осигурала би нам мирнији рад и веру да можемо до опстанка у елити. Неће бити лако, јер је пред нама тежак и неизвестан дуел. Пазовчани имају преискусне играче, прекаљене суперлигаше, а ми, с друге стране, нисмо у најбољој позицији, јер због повреда не можемо да рачунамо на двојицу важних играча, Бранка Копитића и Игора Лагунyина. Ипак, наш адут су младост и жеља за доказивањем – поручио је Османкач.

         К. Бугарски

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести