Одбојкаши Војводине НС семе дочекују Млади радник

До краја мини-лиге и почетка плеј-офа преостало је да се одиграју још три кола, а од тога у два меча одбојкаши Војводине НС семе биће домаћини.
Stefan Kovačević u napadu  Foto: F. Bakić
Фото: Стефан Ковачевић у нападу  Фото: Ф. Бакић

Још пре две утакмице шампион је оверио прво место пред доигравање, па је за његове играче најважнија припрема за полуфинале и опоравак неколицине повређених одбојкаша. Подизање самопоуздања долази с победама, те ће дуел осмог кола мини-лиге бити утолико значајнији, посебно после пораза у Београду од Звезде. Млади радник је ривал за респект, иако је у низу нешто слабијих резултата, али и даље има шансу да се пласира у полуфинале, па ће управо гостима овај дуел бити много важнији него што је то актуелном шампиону.

- Ова утакмица има два аспекта: Млади радник се још бори за полуфинале, тако да му је сваки меч резултатски важан, а ми настојимо да додатно подигнемо форму, унапредимо игру и спремни дочекамо завршницу сезоне. За нас је најважније то што су се Кујунџић и Вучићевић тренирају максимално. Има још неколико ситних повреда, али ћемо данас наступити у пуном саставу – најавио је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.

Слично размишља и средњи блокер Стефан Ковачевић, који је најавио и нову успешну серију.

- То што се Пожаревљани боре за место међу четири најбоље екипе довољно говори колико им је утакмица важна. Нама је тај дуел такође битан за подизање самопоуздања. Као и увек, идемо на победу, спремамо се за остваривање крајњег циља. После пораза у Београду, нека ово буде почетак новог успешног низа – поручио је Ковачевић.

Утакмица ће имати и хуманитарни карактер, јер ће ОК Војводина, у сарадњи с порталом Бриф, прикупљати слаткише, школски прибор и играчке за ускршње пакетиће за Дечје село. На улазу у малу салу Спенса биће постављена кутија у које ће се убацивати слаткиши.

Утакмица се игра у суботу од 18 сати у малој сали Спенса.

        М. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести