Одбојкаши Војводине НС семе на корак до финала

Одбојкаши Војводине НС семе славили су победу у трећој утакмици полуфинала плеј-офа над Црвеном звездом(3:1) и дошли на корак до пласмана у финале.
mehic F--F9382
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

После тријумфа Звезде  у Новом Саду, новосадским црвено-белима је био неопходан брејк у трећем мечу. Дошли су до њега, уз добру реакцију читавог тима и допринос играча са клупе. Сада је актуелни шампион поново у предности, а сва је прилика да ће имати већи залет за четврти дуел серије који може да му обезбеди прилику да брани титулу.

Све је у трећој утакмици почело као у другој, Звезда је изгрешила у првом сету и Воша је повела, а наставак је припао Београђанима. Ипак, десио се други сценарио, Сухињин је заблистао у другом периоду и шампион је стекао предност. Ипак, није то обесхрабрило домаћина који је одмах узвратио, али улазак младог Вучићевића био је прави потез, Воша је добила утакмицу без великих проблема, константно одржавајући висок ниво игре.

- Можда је други сет одлучио, Звезда је играла борбено, веома добро у одбрани, али смо ми узвратили и много боље реаговали него у другој утакмици. Такође, наша клупа је дала максимум, свако је одрадио свој део посла и драго ми је што је и млади Вучићевић показао квалитет и помогао екипи. Противник је добар, инспиративан, у наредном дуелу ће сигурно поново бити тешко, морамо да се регенеришемо и припремимо на прави начин за тај меч - истакао је шеф стручног штаба Неyад Османкач.

Још једну добру партију пружио је Давид Мехић.

- Остварили смо заиста вредан тријумф. Веома је важно то што смо одмах вратили брејк, сада треба да се мирно спремимо за четврту утакмицу и да и у њој  дамо максимум – поручио је Мехић.

Четврта утакмица игра се у четвртак у Београду, с почетком у 20 часова.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести