ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ У СРЕДУ ИГРАЈУ ЕВРОПСКУ УТАКМИЦУ У СПЕНСУ: Домаћи терен адут против искуства

Имају одбојкаши Војводине активан резултат после пораза у првом колу ЦЕВ купа од украјинског Житомира јер су без победе остали у петом сету (2:3).
с
Фото: ЦЕВ

Новосађани ће у среду од 19 часова у малој сали Спенса играти реванш и позивајући навијаче да их подрже, одлучни су да дођу до тријумфа како би отишли у другу рунду. Црвено-белима одговара славље резултатом 3:0 или 3:1, а ако победе у тај-брејку, о екипи која ће отићи даље одлучиваће „златни сет”.

– Очекује нас реванш са квалитетним противником у ком ће нијансе одлучивати ко ће проћи у следећу фазу. На њиховој страни је искуство, на нашој домаћи терен јер имамо активан резултат из прве утакмице – поручио је шеф стручног штаба Војводине Марко Наранчић.

Новосађани ће направити минималне промене у игри за реванш.

– Житомир има добре крајње нападаче. У првој утакмици успели смо да зауставимо једног, међутим, двојица су нам правили проблеме и пробаћемо сада и њих да примиримо. Очекујем стварно да ће момци дати све од себе и мислим да можемо да прође-мо. Нешто минимално ћемо мењати у игри, јер прву утакмицу нисмо лоше одиграли, него смо имали осцилације, што смо и најавили да ће бити. Сада се надамо да ћемо уз помоћ наше публике моћи да одиграмо утакмицу у једном даху – истакао је Марко Наранчић.

Стратег Војводине позвао је навијаче да дођу и подрже млади састав у овом великом изазову, а улаз у малу салу Спенса је бесплатан.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести