Одбојкаши Војводине у Крагујевцу с Радничким играју дерби кола

Одбојкашкима Војводине НС семе, актуелним шампионима Србије предстоји тежак период, који ће донети много изазова и тешких мечева, који ће показати њихову спремност да остваре планирано.
Stevan Simic
Фото: Стеван Симић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Први у низу озбиљних сусрета је дерби четвртог кола Суперлиге против Радничког, следи затим дуел с Партизаном, па двомеч другог кола квалификација за Лигу шампиона, а између ове две утакмице је и лигашко надметање с Рибницом.

У Крагујевцу Војводину чека тренутни лидер на табели - Раднички из три кола има исто толико победа. Међутим, новосадски тим путује у Шумадију с намером да сруши лидера и укњижи бодове.

- Очекује нас тежак меч. У Раднички су стигли добри играчи, пре свега искусни, што је свакако адут домаћина. Досадашњим резултатима су најавили да желе озбиљно се да умешају у борбу за трофеје, што не мења наш циљ у дербију. Мотива нам не мањка, желимо победу, али морамо да пружимо максимум од првог до последњег поена. Простуридарли смо Крагујевчане, мада је најважније да размишљамо о нашој игри – рекао је капитен Воше Стеван Симић.

Он верује да је његов тим спреман за изазове који га очекују у предстојећем периоду.

- Следе важне и тешке утакмице, али идемо корак по корак. Када ћемо ако не сада показати мотив и енергију? Посебно ће бити изазовно у међународним утакмицама. Биће напорно, али мислим да имамо квалитет, имамо и дугу клупу и можемо да се надамо добрим резултатима. Вема је важно да ову серију тешких утакмица поченмо тријумфом у Крагујевцу – поручио  је  Симић.  

Утакмица у Крагујевцу игра се сутра од 18 часова.

М. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести