Одбојкашки клуб Војводина НС семе продужио уговоре с талентованим играчима

Одбојкашки клуб Војводина НС семе на најлепши могући начин завршио је сезону званичном конференцијом, на којој је обелодањена продужена верност црвено-беле младости, која је у минуле две сезоне, када су освајане титуле, била окосница тима.
Odbojkaski klub Vojvodina
Фото: ОК Војводина

На трогодишњу верност актуелном шампиону обавезали су се Давид Мехић, Миран Кујунyић и Божидар Вучићевић, пре нешто мање од месец дана исто је учинио и Стеван Симић, а на четворогодишњу Павле Перић и Вук Тодоровић.То значи да је Војводина НС семе задржала костур екипе, а она је обогаћена са искуним Иваном Костићем, Гораном Шкундрићем и Мирком Радевићем, као и двојицом младих играча Дмитром Вјетским и Стефаном Негићем.

„Пре тачно годину дана дошао сам у клуб. Највећи резултат сигурно је тај што је читава генерација, која је стварана у школи Војводине, потписала нове уговоре. Давид Мехић остаје и следеће три године у црвено-белом дресу. Сматрам га вођом генерације, неким ко ће овај тим да уведе у Лигу шампиона и да га предводи у великим утакмицама. Миран Кујунyић, Стеван Симић и Божидар Вучићевић су, такође, потписали трогодишње уговоре. Павле Перић, наш најмлађи репрезентативац и највећи потенцијал српске одбојке, потписао је на четири године, као и Вук Тодоровић, који је доказао класу у претходне две сезоне“, рекао је прдседник клуба Драгољуб Збиљић.


Порука селектору Грбићу

Председник УО Војводине НС семе Драгољуб Збиљић имао је и поруку за селектора  Николу Грбића:

„Упућујем му поруку да када буде састављао списак за Светско првенство обрати пажњу на играче Војводине, јер заиста сам непријатно изненађен што бар Давид Мехић није у тиму за финални турнир Лиге нација“, рекао је Збиљић.


Он је додао да је овим комплетиран тим за императив који је стављен доласком ове управе.

„То је сезона 2020/21. и финални турнир Лиге шампиона. За две до три године постизаћемо врхунске резултате. У овој години све осим играња у Лиги шампиона био би неуспех, а као клуб смо урадили све што је требало да би се то остварило. Размишљамо о још једном појачању, али о томе се тек разговара“, казао је Збиљић.       

М. Ристић

Генерални директор Никола Салатић: Дуго чекали, коначно успели

Да је пуно урађено у минулом периоду мишљења је и генерални директор Никола Салатић.

„На ово чекамо већ 11, 12 година, а први пут смо у томе успели. Ови уговори су за наше услове одлични и надам се да ће их играчи оправдати. Ушли смо у овај пројекат да правимо играче за клуб и за националну селекцију и мислим да смо на правом путу, јер ови играчи су сигурно будући репрезентативци“, рекао је Салатић. 

Он је открио и план припрема за следећу сезону.

„Приреме почињу првог дана августа . Први део ће водити Синиша Гавранчић, јер је тренер Душко Николић с репрезентацијом. Две седмице ће се радити у Новом Саду, а потом се иде у Врњачку Бању. После нас очекују турнири, за сада смо уговорили два, а надамо се да ћемо успети да одиграмо још толико“, најавио је Салатић. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести