ОК ВОЈВОДИНА Почела одигравање пријатељских дуела

После уводне три седмице припрема, у којима је највећи фокус био на физичкој спреми, одбојкаши Војводине почели су с одигравањем пријатељских утакмица, како би се што боље уиграли пред почетак нове сезоне (8.-9. октобар).
Ф. Бакић/ Тренер Марко Наранчић са екипом
Фото: Ф. Бакић/ Тренер Марко Наранчић са екипом

Одређен је и распоред сусрета с домаћим клубовима, а самим тим и термин одржавања традиционалног Меморијала великана, који Војводина организује у част својих легенди Жарка Петровића и Радована Дабића. Овај међународни турнир одржаће се у малој сали Спенса од 22. до 24. септембра. Новосађани ће се тада састати са Левским из Софије и Салонитом из Словеније, док се чека потврда грчког ПАОК-а. Недељу дана пре тога, црвено-бели ће играти на турниру у Румунији.

Када је реч о пријатељским утакмицама с домаћим клубовима, Војводина је синоћ одиграла прву, против Младог радника у Пожаревцу, сутра се састаје с истим ривалом у Новом Саду, а 31. августа дочекује крагујевачки Раднички. У Спенс ће, такође, доћи и Црвена звезда (6. септембар) и суботички Спартак (9. септембар). После „Меморијала великана”, изабраници шефа стручног штаба Новосађана Марка Наранчића, имаће и последње провере пред почетак домаћег шампионата и одиграће две утакмице с Левским у Бугарској (2-3. октобар).   

К. Б.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести