„ОРЛОВИ“ НА ИСПИТУ ПРОТИВ ДОМАЋИНА Одбојкаши Србије сутра играју против селекције Јапана у квалификацијама за ОИ

ТОКИО: Одбојкаши Србије сутра од 12.25 часова играју против селекције Јапана, у мечу петог кола групе Б квалификација за Олимпијске игре у Паризу 2024. године.
s
Фото: Youtube printscreen/ 24 sedam TV

Пре Србије и Јапана, меч ће одиграти до сада непоражене селекције у Токију, САД и Словенија. Помоћни тренер у репрезентацији Србије Бојан Јанић истакао је да ће екипа бити свежа за меч са Јапаном.

"То што су домаћини не прави велику разлику. Биће пуна хала, али је публика овде прилично питома и биће лепше и нама да играмо кад су пуне трибине. Биће тешко јер је ово најбољи Јапан у последњих 20 или 30 година. Евидентно је да на овом турниру играју слабије, што показује и шокантан пораз од Египта. То не сме да нас опусти, ми очекујемо Јапан из Лиге нација који је играо јако добро", истакао је Јанић.

Репрезентативац Србије Миран Кујунџић каже да екипа на сутрашњем мечу мора да игра храбро.

"Видимо да су они ушли у форму после лошијег старта. Само храбро и са вером у себе и онда би резултат могао да дође. У свакој групи је било понеко изненађење. Највеће што је Немачка победила Италију после Бразила. Дугачко је било лето, неке екипе су више темпирале форму за овај турнир. Свакако, надам се да ћемо ми успети да изборимо олимпијску визу", закључио је Кујунџић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести