Суперлига за одбојкаше: Три важна бода за Вошу

Одбојкаши Војводине НС семе тријумфално су започели други део сезоне. Новосађани су славили на традиционално неугодном терену у Крагујевцу и то после изгубљеног уводног сета.
Miran Kujundzic u napadu
Фото: Миран Кујунџић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Требало је мало времена актуелном шампиону да успостави контролу, а све уз тешке припреме које су га мало успориле. Виђено је доста грешака у првом сету, а Крагујевчани су се у таквој игри боље снашли и помало неочекивано повели.

Ипак, већ други период меча показао је сву снагу црвено-белих који су коначно достигли радну температуру те преко Кујунyића и Сухињина издоминирали и брзо изједначили.

Трећи сет био је неизвестан и одлучио је победника. Новосађани су све време диктирали темпо, имали неколико поена вишка, али је Раднички успео да се врати до изједначења (19:19) и најави неизвесну завршницу. У игри поен за поен, пресудио је бољи сервис готију који су преокренули резултат.

Већи број расположених играча у црвено-белом пресудио је четврти сет који је, као и други, експресно завршен за прву победу у другом делу сезоне и останак на првом месту. Имао је Османкач приликиу да проба све играче који ће бити потребни за изазове који следе.

М. Р.

РадничкиВојводина НС семе 1:3 (25:18, 15:25, 24:26, 17:25)

КРАГУЈЕВАЦ: Хала “Језеро”, гледалаца: судије: Јовановић и Јованчић.

РАДНИЧКИ: Главинић 15, Вељовић 4, Гоић 8, Жугић 1, Пантовић (л), Пејчић 1, Стевановић 15, Матић 4, Пантелић (л), Опачић 11, Радивојевић, Крстић 1.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 4, Вучићевић 5, Станковић, Стевановић 9, Вемић 9, Кујунyић 16, Пековић (л), Мехић, Шормаз 1, Тодоровић 2, Перић, Сухињин 12.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести