Одбојкаши Војводине без грешке против Спартака

Спартак (Љ) – Војводина НС семе 0:3 (18:25, 16:25, 26:28)
7
Фото: Dnevnik.rs

Одбојкаши Војводине НС семе стартовали су нову сезону максималном победом у Љигу над домаћим Спартаком и крупним кораком кренули у нову одбрану титуле. Бољи сервис и блок, уз објективно бољи квалитет, пресудили су утакмицу у којој је домаћин играо колико му је дозволио црвено-бели тим.

Уз мало грешака и одличног сервиса, Новосађани су без проблема направили уводну серију у првом сету, стекли осетно вођство које су преко Кујунџића и Мехића одржали до краја сета.

Домаћин је добро почео други сет, али је био конкурентна само до резултат 7:8. На сервис је дошао Вук Тодоровић (два аса) и иницирао серију свог тима од 6:0 која је одлучила о дуплирању вођства. Слично је било на почетку трећег сета, држао се Спартак у уводном делу, а после сервиса и напада Вучићевића, те блока Симића, Новосађани су повели 13:9. Ипак, уследило је изједначење (13:13) и боља игра Спартака.

Поново је Воша преко Вучићевића и Тодоровића дошла до предности коју је држала до 21:21 када је блоком изједначио Перић. Уз доста трзавица је шампион ипак дошао до максималне победе, најпре асовим Ковачевића, а потом и Вучићевића на меч лопти.

ЉИГ: Хала ОШ “Сава Керковић”, гледалаца: 300, судије: Поповић (Сремски Карловци), Стојанац (Рума).

СПАРТАК: Максимовић 11, Сајић 1, Перић 9, Гајевић 8, Ђорђевић, Мирковић 1, Медурић 6, Зарић, Поповић, Лалић 2, Миловановић 2, Јанковић (л).

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 10, Вучићевић 13, Шкундрић, Негић, Ковачевић 8, Вијецки 3, Кујунyић 11, Мехић 13, Тодоровић 3, Рудић, Перић, Недић.

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести