Хокејаши Војводине поражени од Црвене звезде у ИХЛ лиги

Хокејаши Војводине поражени су од Црвене звезде у регионалној ИХЛ лиги, упркос томе што су пред последњу трећину имали гол предности. Београђани су трећи период добили 3:0 и забележили победу.
hokej piksabej
Фото: Pixabay.com

На почетку утакмице није било већих узбуђења. Једино вредно помена било је искључење Бугарског после само седам секунди игре, што београдски црвено-бели нису искористили. Међутим, то им није сметало да у 15. минуту поведу преко Митровића, да би уследио експресан одговор Војводине само минт касније, када је Милош Пушац био прецизан. Добијена је тада утакмица какве се и очекивала пре самог старта – динамична и неизвесна, а на ново узбуђење чекала се завршница наредне деонице.

Поново је Милош Пушац био у једној од главних улога. Овога пута није постигао погодак, али је асистирао Вучуревићу за вођство Новосађана. И таман када се чинило да су домаћи на путу да остваре победу, десио се бродолом у последњој трећини, када су гости са три гола, преко Крављанца, Лештарића и Новаковића, преокренули резултат и славили.

Војводина – Црвена звезда 2:4 (1:1, 1:0, 0:3)

НОВИ САД: Ледена дворана Спенса, гледалаца: 100, судије: Пожар, Николић, Малетић, Фазекаш. Стрелци: М. Пушац и Вучуревић за Војводину, а У. Новаковић, Митровић, Крављанац и Лештарић за Црвену звезду.

ВОЈВОДИНА: Гнип, Падалитса, Бугарски, Грковић, Марковић, Мирков, Ђорђевић, Бјелогрлић, Лаптев, Радосављевић, М. Пушац, Вучуревић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Степановић, Драговић, У. Новаковић, Подунавац, Динић, Гвозденовић, Митровић, Крављанац, Лештарић.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести