КАД ГВОЗДЕНИ МАЈК КАЖЕ Ево ко је најбољи боксер света у ТЕШКОЈ КАТЕГОРИЈИ

ЛОНДОН: Некадашњи шампион у тешкој категорији Мајк Тајсон изјавио је данас да је Тајсон Фјури тренутно најбољи боксер на свету.
youtube.com/PBC ON FOX/printskrin
Фото: youtube.com/PBC ON FOX/printskrin

Фјури и Украјинац Александар Усик и Британац Тајсон Фјури бориће се 17. фебруара наредне године у Ријаду за уједињене свих титула у тешкој категорији.

"Не смемо да заборавимо оно што је Фјури урадио против Френсиса Нгануа, али морате да схватите да је он још увек светски шампион. Учинио је ту ноћ сјајном. Дао је Френсису прилику и то је за њега био само још један лош наступ. Сви имамо лоше тренутке, а то је био његов", рекао је Тајсон, преносе британски медији.

Фјури је шампион тешке категорије у WБЦ верзији, а Усик има WБА, WБО, ИБФ и ИБО шампионске појасеве. Победник ове борбе биће први боксер који ће ујединити све појасеве у тешкој категорији од Ленокса Луиса 1999. и 2000. године.

"Радујем се борби Фјурија и Усика. Навијам за Фјурија, јер мислим да ће да победи. Фјури је најбољи боксер на свету, посебно у тешкој категорији. Велики борци губе, велики борци изгледају лоше, али их то не спречава да и даље буду велики борци", поручио је Мајк Тајсон.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести