ККК Бечеј добио организацију тренинг-кампа младих кајакаша

Кајак кану клуб Бечеј се после кратког затишја враћа на кајакашку мапу Србије.
kajak becej
Фото: ТВ Бечеј

Констатација се изводи на основу добијање организације тренинг-кампа за учеснике Олимпијских нада, најважнијег овогодишњег такмичења за млађи узраст, које ће се одржати од 14. до 16. септембра у пољском граду Познању.

„Захвални смо Савезу што је указао част нашем клубу да будемо организатори тренинг-кампа за групу од 13 талентованих младића узраста 2003, 2002. и 2001. годиште из Борче, Земуна, Зрењанина и нашег клуба, уз нампомену да ће у Пољску путовати укупно 33 такмичара. То је, уједно, признање и мени, јер сам задужен да водим тренинге“, рекао је ексрепрезентативац и сада тренер у ККК Бечеј Дејан Терзић.

„Задовољан сам како протиче рад, имамо изванредне услове на Тиси да увежбавамо двоседе, а ефекат ће се видети већ на државном првенству, које ће се одржати последњих августовских и првих септембарских дана на Ади Циганлији. Додао бих да је ово изузетно талентована генерација, од које се с правом очекује да у догледно време наследи актуелне трофејне сениоре.“ 

Међу младићима је и трио из Бечеја, Љубомир Грчић, Милош Стојков и Александар Хаднађев, а да није било извесног техничког неспоразума Бечејци би имали квартет, јер је и Марко Мишковић испунио захтеве да се нађе у групи олимпијских нада као такмичар К-1 200 за 2003. годиште.

„Љубомир Грчић ће веслати у К-1 1000, Милош Стојков у К-1 500 и К-2 200 са Ђорђем Антонијевићем из Борче, а Александар Хаднађев у К-2 1000 са Миланом Звекићем из зрењанинског Бегеја. Додао бих да се за државно првенство вредно припрема и Лука Стојков, који је на прагу наше најбоље репрезентације“, најавио је Терзић.

Предстојећим државним првенством за све категорије окончаће се кајакашка сезона у Србији, а ови младићи имаће прилику да покажу колико вреде на такмичењу Олимпијских нада.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести