Првенство Србије у цикло кросу: Титула Александру Роману

Бициклиста клуба Инвиктабајка АИК банка из Новог Сада Александар Роман освојио је титулу на државном првенству у цикло кросу у Шиду.
с
Фото: Приватна архива

У сениорској категорији, стазу од 15,75 км прешао је за 43 минута и 40 секунди. Давид Демер и Никола Бренесел, чланови истог клуба, на једнакој деоници у конкуренцији до 23 године заузели су друго, односно треће место. Инвиктабајк су обрадовали и млађи такмичари. Кадет Немања Алимпић узео је сребро, док је Јована Малетић пригрлила титулу, а Марија Бајева је постала вицешампионка Србије. Код ветерана (40+) сребро је припало Едуарду Жупану.

И такмичари у дресу “Фрушке горе” из Мале Ремете имали су успеха. Лана Гавриловић је у сениорској конкуренцији (9 км) освојила бронзу, док је у узрасту до 23 године била друга, а Миона Бошковић трећа. Млађа кадеткиња Милица Вуковић освојила је сребро. Победничко постоље обезбедили су и бициклисти у дресу новосадског Елита. Андреј Корпаш вицешампион је код млађих кадета, а Чанад Борши, млађи полетарац, узео је најсјајније одличје. Код ветерана (30+) најбржи је био Оливер Штрбац (Фридом, Нови Сад), а другопласирани Ајредин Ајети (Дубл, НС).

         К. Б.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести