„Дневников” 62. избор најбољих спортиста у Војводини

За седам и по деценија постојања и трајања, „Дневник” баш има чиме да се поноси.
dnevnikov izbor_0
Фото: Dnevnik.rs

На пример, тиме што су на његовим страницама писали академици, признати књижњевници и песници, између осталих и непоновљиви Мика Антић, врхунски новинари, па онда и тиме што је увек писао само истину, што је објективан и што је ишао у сусрет читаоцима у свим приликама и неприликама...

Избор најбољих спортиста Војводине је део традиције којом се „Дневник” нарочито поноси. Сутра, у понедељак, у подне, у хотелу “Нови Сад” (Булевар Јаше Томића 1), изабраћемо најбоље у 21 дисциплини, затим троје најбољих међу њима, а доделићемо и посебна признања. Ово је 62. избор нашег листа и убедљиво је најстарији у Србији и најспецифичнији, посебно због чињенице да бирамо најуспешније у чак 21 спортској грани.

Када се погледа „Дневникова” вечна листа (сви лауреати од 1957. године до ове), тек онда наш избор добија на значају, јер на њој су све шампион до шампиона, носиоци олимпијских, светских, европских, медитеранских, балканских и националних медаља.

Подразумева се да сви великани неће доћи, неки су отишли на вечни пут, други су у годинама када више не могу да стигну на ову и сличне манифестације, трећи живе у неким другим државама и срединама. Али, већина ће доћи, као и свих претходних година неће изостати са приредбе њиховог „Дневника”. Доћи ће и актуелни спортисти, њихови тренери, руководици клубова и спортских асоцијација, спонзори, донатори, наши пријатељи.

„Дневник” широког срца чека званице и госте да ову лепу традицију сачувамо и честитамо најбољима, посебно 62. лауреату. Да се видимо дружимо, поразговарамо, обрадујемо се успесима нових генерација. И на растанку пожелимо једни другима успешну наредну годину и закажемо ново виђење и дружење, на 63. „Дневниковом” избору најбољих спортиста Војводине.

Б. П.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести