Златни српски баскеташи на пријему у КСС

БЕОГРАД: Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Предраг Даниловић, потпредседник за мушку кошарку Ненад Крстић, генерални секретар Златко Болић и менаџер за 3×3 Дејан Ђокић угостили су данас баскеташе Србије, који су пре три дана у Грацу освојили златну медаљу на Европском првенству.
с
Фото: Кошаркашки савез Србије

Баскеташи Србије су пре неколико месеци освојили злато на СП у Антверпену, а у Грацу су одбранили титулу европског шампиона.

"Кућу кошарке данас су посетили тренери Марко Ждеро и Данило Лукић, кондициони тренер Александар Милошевић и физиотерапеут Стојан Субашић као и играчи Дејан Мајсторовић, Страхиња Стојачић, Михаило Васић и Марко Бранковић. Даниловић им је честитао још једном на свему што су урадили за нашу земљу и кошарку у Србији и нагласио да сада као светски и европски прваци имају још већу одговорност, да ће бити узор деци која планирају да се баве овим спортом и пожелео им да наставе са освајањем најсјајнијих одличја у континуитету", наводи се у саопштењу КСС.

Селектор српски баскеташа Марко Ждеро се захвалио у име златне екипе и додао да се овим резултатима подиже 3×3 спорт на још виши ниво, да се свакога дана повећава број изванредних екипа и проширује списак потенцијалних репрезентативаца и да нема бојазни за будућност овог спорта у Србији.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести