ЗОИ: Игњатовић заузела 30. место у спусту

ПЕКИНГ: Српска скијашица Невена Игњатовић завршила је трку у спусту на Зимским олимпијским играма у Пекингу на претпоследњем 30. месту.
Nevena Ignjatovic/OKS
Фото: Олимпијски комитет Србије/Невена Игњатовић

Игњатовић је спуст завршила у времену 1:40.73, што је скоро 10 секунди заостатка у односу на победницу Корин Зутер из Швајцарске (1:31.87), којој је припало злато.

Сребро је узела Софија Гођо са временом 1:32.03, док се бронзаним одличјем окитила још једна Италијанка Нађа Делађо (1:32.44), док је Американка Микаела Шифрин имала је тек 18. резултат.

Невену Игњатовић за два дана очекује наступ у алпској комбинацији.

Игњатовић: Морам да одржим главу горе

„Успела сам да одскијам овако тежак и изазован терен на нивоу који је далеко од онога што ја могу, за шта сам способна и што сам до сада показивала”, рекла је српска скијашица Невена Игњатовић после спуста на Зимским олимпијским играма у Пекингу.

Игњатовић завршила је трку у спусту на ЗОИ у Пекингу на претпоследњем 30. месту, у времену 1:40.73.

"Морам да одржим главу горе. Ја сам рекла да је све ово упознавање стазе и да је мој циљ да се спремим за алпску комбинацију. Чињеница је да сам данас била веома спора. Наравно да сам желела боље, али данас сам имала две огромне грешке уз мало већи отпор ветра у прса. Сутра ћу одморити и спремити се за четвртак и алпску комбинацију", рекла је Игњатовић за ОКС.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести