Аркус: Воша прејака за Панчевце

ПАНЧЕВО: Рукометаши Војводине настављају победнички низ, након шест кола у Плеј-офу уписали су у шесту победу, против Динама из Панчева.
r
Фото: rkv.rs

Од почетка сусрета Војводина је играла квалитетније и заслужено одлази у Нови Сад са нова два бода.

У уводним минутима сусрета обе екипе су играле квалитетно у одбрани те смо први голови постигнути из седмераца.

Војводина је головима из контри Дарка Миленковића одржавала минималну предност. Тренер Динама покушао је да тајм-аутом размрда екипу и након минута одмори заиграли су Панчевци агресивније и са више жеље. Успели су да смање заостатак те је резултат након 30 минута игре био 12:13.

У наставку сусрета расположеном Миленковићу придружио се и Јовица Николић који је продорима и шутевима са девет метара намучио одбрану Динама. Воша је агресивном игром у дефанзиви и офанзиви терала домаћина на грешке, успели су да изнуде два седмерца у два напада али и да реализују само један.

На десет минута до краја сусрета гости су имали предност 21:25 и тако смањили шансу домаћих за преокрет.

Новосађани су у последњих пет минута ушли са два играча али и Динамо прави исту грешку те у самом финишу даје гостима седмерац и остаје са четири играча на терену.

Војводина је мирно привела меч крају и после шест кола у Плеј-офу и даље не зна за пораз.

В. Гвозденовић

Фото: rkv.rs

Динамо – Војводина 23:28 (12:13)

ПАНЧЕВО: СЦ Динамо, 145 гледалаца. Судије Боричић и Марковић (Београд). Седмерци Динамо 5 (4), Војводина 8 (4). Искључења Динамо ,Војводина 18 минута.

ДИНАМО: Биркенхауер шест одбране, два седмерца Перић 3 одбране 1 седмерац, Стаменковић, Бекић, Чабрило, Бошковић, Новаковић, Остојић 3, Перовић 6 (4), Дистол, Павловић 3, Урта, Голубовић 7, Костадиновић 1, Радовић 3, Милошевић, 

ВОЈВОДИНА: Бедуи, Веркић шест одбране 1 седмерац, Шијан, Куртеш, Прибак 3 (1), Оцвирк (1), Вуковљак, Жмавц, Миленковић 7, Рађеновић 3, Ратковић 2, Томић 4, Николић 6, Роган (2), Кљајић, Шотић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести