БРЕГАР О УТАКМИЦИ: Поносан сам јер смо били конкурентни до самог краја

ПОДГОРИЦА: „Тужно је што смо без бодова из две утакмице, а гол разлика "минус два".
bregar
Фото: Youtube Printscreen

Са друге стране, поносан сам на то какав су отпор девојке пружиле јер питање је било после уводног спектакла који су приредили навијачи, колико ће дуго издржати, а оне су биле конкуретне до самог краја", рекао је селектор рукометашица Србије Урош Прегар после пораза од Црне Горе у Подгорици (26:25).

Србија је претходно, три дана раније у Зрењанину, у мечу квалификација за Европско првенство поражена од истог ривала 31:30, а вечерас је према општим оценама оштећена у последњем нападу.

:Вратио бих се на тренутак у Зрењанин и истакао бих да ми се у обе утакмице изузетно доапала фер и спортска атмосфера навијача Србије и Црне Горе. Србија је одиграла два феноменална меча. Немамо то искуство које има Црна Гора, немамо пуно играчица које играју Лигу шампиона или клуб из Србије са запаженијим наступом у Европи", рекао је Брегар.

Српска репрезентативка Јована Јововић рекла је да упркос поразима има због чега да буде задовољна.

"Мало ко је очекивао пре ова два сусрета да можемо да одиграмо овако квалитетно. Ми смо веровале, али смо знале у каквом саставу наступа Црна Гора. Знале смо да ће искуство играња оваквих утакмица и великих првенстава бити њихов адут. Након свега поносна сам на своје саиграчице јер није било лако издржати овај притисак, а бити тако близу бодова у ове две утакмице", рекла је Јововић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести