КАЋАНИН ПРОМОВИСАН У РК ПАРТИЗАН: Васић црно-бели

Одмах по завршетку успешне сезоне у којој су освојили Куп Србије Рукометни клуб Партизан је почео са довођењем појачања како би наредне сезоне коначно стигли и до титуле шампиона државе. Београдски црно-бели јуче су представили Марка Васића који је протеклог викенда са Врањем обезбедио опстанак у елитном рангу српског рукомета.
СРЛ
Фото: СРЛ

Искусно десно крило из Каћа је имало сјајну сезону. Васић је први део сезоне наступао за Пролетер,а потом је појачао Врање и заједно са Душком Челицом успео да га задржи у елити. Васићева статистика у протеклој сезони је феноменална, на 31 утакмици постигао је 188 голова.

Васић је претпрошле сезоне освојио све трофеје с Војводином, између осталих и Еврокуп. У иностранству је већи део каријере провео у мађарском Чургу.

Пре Каћанина у Партизан су стигли Никола Црноглавац, Немања Ратковић, Миха Котар и Бојан Маџовски. Продужетак сарадње договорен је са Младеном Шотићем, Иваном Мићићем, Вељком Поповићем, Немањом Марјановићем и Немањом Обрадовићем, а у тиму остаје и капитен Никола Зечевић.

С. Р.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести