КАЋКИ ПТИЋИ ОСТАЛИ БЕЗ СТОЈАНОВИЋА? Неочекивана реакција тренера рукометаша Југовића ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ВОШЕ

Рукометаши Југовића поражени су од Војводине синоћ, а ако је судити по вестима из свлачионице каћки птићи су остали без тренера Владице Стојановића.
g
Фото: Vladica Stojanović/RK Jugović

Иако су Новосађани били апсолутно фаворити, очито стратег Каћана је био незадовољан оним што су приказали његови изабраници, па је после утакмице ушао у свлачионицу и саопштио играчима да им се захваљује и да је њихова сарадња завршена. Да ли је ово била његова коначна одлука или само непромишљена реакција после утакмице сазнаћемо да ли ће се тренер Стојановић појавити на првом тренингу Каћана.

Подсећамо, Владица Стојановић је други пут преузео Југовић пре месец дана пошто су се из каћког суперлигаша растали са Гораном Куртешом. Управо Стојановић је био претходник Куртеша, који је остварио по две победе (Уб и Пролетер) и пораза (Партизан и Металопластика).

Стојановић је, наиме, по завршетку прошле сезоне, кад је са Југовићем изборио опстанак, договорио сарадњу, међутим до финализације договора и после кашњења почетка припрема две стране су се разишле. По поновном ангажовању, Стојановић је са екипом победио само Врање, док су четири пута поражени (Дубочица, Обилић, Динамо и Војводина).

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести