Лишчевић и Николић: Против Исланда на победу у гостима

БЕОГРАД: Рукометашица Србије Кристина Лишчевић и Жељка Николић прижељкују нову победу у квалификација за Европско првенство 2022. године.
s
Фото: Youtube Printscreen

Србија је на старту квалификација победила Турску у Зрењанину, а у недељу противник у квалификацијама ће бити Исланд од 18 сати.

"Дефинитивно су боља екипа од Турске, али радили смо јуче и данас на неким њиховим акцијама и квалитетима, као и на тактици. Искрено се надам да ћемо бити спремни за утакмицу и да урадимо све онако како смо замислили. Прижељкујем нову победу, то нам је увек циљ", рекла је Лишчевић за сајт Рукометног савеза Србије. Жељка Николић истиче да је тим користио сваки тренутак да се припреми што боље за Исланд.

"Исланд је квалитетнији противник од репрезентације Турске, поготово када играју на свом терену. Физички су јаче, боље су у дуелима један на један, физички спремније, тако да ће утакмица бити доста тежа. Данас нас очекује јако дуг пут, а сутра ћемо имати времена да се одморимо и спремимо за утакмицу на најбољи могући начин. Циљ је да се упишу нова два бода и да растерећеније дочекамо двомеч са Шведском", поручила је Николић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести