ПРОКОЦКАНА ПРИЛИКА Брегар: Имали смо шансе да победимо Пољску, али нисмо издржали до краја

ХЕРНИНГ: Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар изјавио је вечерас у Хернингу да је његов тим имао шансе да победи Пољску на Светском првенству.
bregar
Фото: Youtube Printscreen

Рукометашице Србије поражене су данас од селекције Пољске резултатом 22:21 у мечу првог кола Треће групе друге фазе такмичења на СП. Србија је овим поразом изгубила све шансе за пласман у полуфинале СП.

"У оваквом саставу нисмо играли овако тешке утакмице, а Пољска је квалитетан противник. Имали смо своје шансе, али нисмо имали снаге, нисмо добили неке дуеле у нападу у којима бисмо стварали вишак. На крају се променио и критеријум суђења и мислим да је то пресудило. Ово је био велики изазов за који смо се добро спремили, добри смо били у одбрани, били смо близу тога да упишемо другу победу, али нажалост нисмо издржали до краја", рекао је Брегар, преноси званични сајт RSS.

Капитен Србије Сања Радосављевић изјавио је њеном тиму недостајало снаге у завршници утакмице.

"Бориле смо се целу утамицу, али поново нам је фалило снаге у завршници да задржимо предност и упишемо победу. Надам се да ће нам ово бити важне лекције за будућност, да ћемо бити фокусираније и сигурније у наредним мечевима, нарочито у реализацији", поручила је Радосављевић.

Србија ће у суботу у другом колу Треће групе друге фазе на СП играти против Немачке.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести