РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ ЈЕДИНИ НЕПОРАЖЕНИ НАКОН ШЕСТ КОЛА У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Шапчани пали у Новом Саду

Рукометаши Војводине савладали су Металопластику из Шапца са 27:23 (16:11) у шестом колу Суперлиге Србије.
СРЛ
Фото: СРЛ

Новосађани су имали добар почетак меча и на половини првог полувремена су стекли предност коју су одржавали до одласка на одмор. У другом периоду виђен је потпуно другачији меч. Металопластика је заиграла сјајно и предност Војводине је брзо нестала. Ношени голманом Арсићем Шапчани су дошли до изједначења и чинило се да могу и до потпуног преокрета. Ипак, испречили су се дефанзивци Воше и потпуно зауставили госте. Брзим контрама разбили су бедем Металопластике и уписали нова два бода. 

Најбољи играч утакмице Стефан Сунајко из Војводине истакао је да је екипа показала зрелост. 

- Играли смо сјајно у првих 20 минута, сматрам да је ово наше најбоље прво полувреме до сада у сезони. Имали смо доста промашених зицера били смо под притиском и то нас је коштала да изгубимо предност и да тек у финишу сусрета осигурамо бодове. Момци су се одлично борили и свакако да смо на добром путу. Осамили смо се на првом месту на табели и сада чекамо и први дуел у Лиги Европе са Алкалоидом - јасан је Сунајко.

Десни бек црвено-белих Милан Милић рекао је да су два бода отишла у Нови Сад захваљујући мирноћи у пресудним моментима.

- Ово је за нас била веома важна утакмица. Добро смо почели, имали смо након тога пад, али истрајали смо и остварили циљ. Показали смо да смо тим и да заједно можемо да се извучемо из тешких ситуација. Сада нам следи Европа и дуел са Алкалоидом у Македонији и верујем да можемо да наставимо низ победа - закључио је Милић. 

В. Гвозденовић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести