РУКОМЕТАШИЦЕ ВОЈВОДИНЕ гостују РАДНИЧКОМ у првом колу Суперлиге Србије

Рукометашице Војводине сутра почињу нову Суперлигашку авантуру. Након неколико подмлађивања играчког кадра, али и доласка новог шефа стручног штаба Игора Николића Новосађанке ће у првом колу Суперлиге Србије гостовати Радничком у Крагујевцу од 19 часова. Црвено-беле су вредно тренирале од почетка августа и спремне су за изазове и борбу за плеј-оф.
1
Фото: Тим Војводине за сезону 2023/24, фото: СРЛ

Леви бек Војводине и једна од искуснијих играчица Лана Мијаиловић истакла је да су девојке орне и да једва чекају првенствене окршаје.
- Очекује нас веома интересантна сезона и тежак меч у првом колу. Припреме смо добро одрадиле, спремале смо се за Крагујевчанке и надам се ћемо донети два бода у Нови Сад. Екипа је спремна и имамо јасне циљеве пред први дуел. Желимо да створимо добру атмосферу у екипи и да покажемо да иако смо веома млада екипа можемо да изађемо на црту сваком тиму у лиги – јасна је Мијаиловић.

В. Г.

Састав Војводине

За Новосађанке ће у новој сезони наступати: голмани Ана Булатовић, Ања Гутеша, Теодора Раич и Дуња Шаранчић, лева крила Јелена Чабаркапа, Наташа Ћетковић и Тара Савић, леви бекови Лана Мијаиловић, Кристина Шулц, средњи бекови Лана Божић, Сара Дринић и Невена Тодоровски, десни бекови Милица Аћимовић, Вања Ђулинац и Јована Величковић, десна крила Милица Голушин и Далиборка Митровић, пивоти Милица Бахун, Ивана Сивлев и Ања Трифуновић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести