ТРЕНЕРИ НЕЗАДОВОЉНИ ПОСЛЕ РУКОМЕТНОГ ДЕРБИЈА У НОВОМ САДУ: Ројевић: Несхавтљиве грешке

Рукометаши Војводине савлдали су Партизан са 32:24 (14:12) у четвртом колу Суперлиге Србије. Новосађани су ушли у сусрет као фаворити и оправдали су очекивања.
СРЛ

          Истина, добро су им парирали Београђани нешто више од 30 минута, али су их домаћи највише захваљујући чврстој одбрани и сјајним контрама победили и тако уз Металопластику остали једини непоражени тим у елитном рангу такмичења.

            Стратег Војводине Борис Ројевић отворено је говорио о проблемима и упркос победи није било много хвале.

            - Нисам задовољан како играмо за сада. Треба нам дуго да кренемо да играмо у нашем ритму, чекам 45 минута да играчи прораде. Наравно има ту и притиска јавности, пшто се о нама и пре првог кола прича у суперлативе и сви нас већ виде као нове шампионе. То је огроман терет за играче, али то не сме да нас дотиче. Моји играчи добро знају да смо на тренингу као Барса, све нам иде од руке, а онда на утакмици правимо неке несхватљиве грешке и тако успемо да анулирамо све добро што смо урадили. Дешава нам се да ако немамо пет или више голова разлике упадамо у панику и постајемо несигурни, а то ми се никако не свиђа поготово што нам следи ме у Лиги Европе 17. октобра, а пре тога дерби са Металопластиком – рекао је Ројевић.

            Тренер Партизана Ђорђе Ћирковић истакао је да екипа није могла да парира Војводини.

            - Није нам лако. С једне стране су велика очекивања и прича о борби за титулу у домаћем првенству, а ни са свим расположивим играчима нисмо кандидати за то место. Помињу се кадровски проблеми и колико нам је играча одсутно, али то није пресудно. Само је један наш играч повређен.  Одиграли смо колико смо могли и то је то.- – јасан је Ћирковић.

В. Гвозденовић

Пивот Војводине Лука Роган (у средини) био је МВП дербија

Фото: СРЛ

Вој­во­ди­на – Пар­ти­зан 32:24

Ју­го­вић – Про­ле­тер 26:20

Ди­на­мо – Ду­бо­чи­ца  29:21

Цр­ве­на зве­зда – Рад­нич­ки 29:31

Оби­лић – Уб 38:35

Вра­ње –Ме­та­ло­пла­сти­ка 23:36

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести