ТРЕНЕРСКО РЕШЕЊЕ ИЗ СОПСТВЕНИХ РЕДОВА Југовић ће водити Тојагић

Рукометаши Југовића, после утакмице са Војводином, коју су изгубили са 17 голова разлике, неочекивано су остали без тренера и шефа стручног штаба Владице Стојановића.
Дневник/Ф. Бакић/Ђуро Тојагић пред новим изазовом
Фото: Дневник/Ф. Бакић/Ђуро Тојагић пред новим изазовом

То је довело руководство Каћана у врло незгодну ситуацију да за кратко време пронађу решење на позицији шефа стручног штаба, пошто Југовић у четвртак очекује Куп утакмица са Инђијом, а за викенд првенствени сусрет у Београду са Црвеном звездом.

Схватајући да морају брзо да реагују и да пронађу ваљано решење одлучили су се на кадар из сопствених редова. Тренинге је одрадио Ђуро Тојагић, који је пре 10-ак дана преузео другу екипу Југовића. Како за сада ствари стоје, он ће бити и дефинитиван избор за каћког суперлигаша, бар до одласка на зимску паузу. Тојагић је трећи тренер, после Горана Куртеша и Владице Стојановића, који ће с клупе да води Југовић у првих 10 кола Суперлиге.

Овај млади стручњак, професор физичке културе и мастер тренер, како незванично сазнајемо, прихватио примамљиву понуду руководства екипе из Каћа. Тојагић је у досадашњој каријери предводио Металац из Футога, босанског Премијерлигаша Јединство из Брчког и женског суперлигаша из Новог Сада Војводину Минакву.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести