ЂОКОВИЋ ПРЕД ПРВИ МЕЧ АУСТРАЛИЈЕН ОПЕНА Ја  сам себи највећа претња

МЕЛБУРН:Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас на конференцији за медије пред меч првог кола Аустралијан опена, да је сам себи највећа претња.
s
Фото: Youtube printscreen/ Australian Open TV

Ђоковић сутра од 9 часова игра са младим хрватским тенисером Дином Призмићем у мечу првог кола Аустралијан опена.

"Ја сам себи највећа претња, то је увек тако, а онда и сви други најбољи тенисери света. Од неких се очекује више него од других, али ово је слем, 128 играча. Зглоб ми је добро. Имао сам времена од последњег меча до сада. Добро тренирам, нема бола на тренинзима, видећемо како ће даље бити. Није озбиљно као повреде које сам имао 2021. и прошле године, то су биле горе повреде. Не могу да предвидим хоће ли се вратити, морамо да видимо", истакао је Ђоковић.

Осврнуо се и на питање о "златном слему".

"Није тајна да вербализујем своје циљеве и да желим да освојим сваки слем, али само се надам сада да могу да почнем сезону победом у Мелбурну. Ово је терен на којем сам постизао велике ствари. Надам се да могу да будем близу нивоа који сам приказао прошле године, то је био један од највиших нивоа које сам приказао овде. Дуга је година, прво Мелбурн, па после све друго", закључио је Ђоковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести