ФИЛИП КРАЈИНОВИЋ ЖЕСТОКО МОТИВИСАН Србија има велике шансе да освоји Дејвис куп

МАЛАГА: Српски тенисер Филип Крајиновић изјавио је данас у Малаги да Србија има велике шансе да освоји Дејвис куп. Србија ће у четвртак од 16 часова у Малаги четвртфиналу Завршног турнира Дејвис купа играти против Велике Британије.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ Banjalučka Hronika

"Атмосфера у екипи је супер, сви смо спремни. Имали смо неколико тренинга у Београду, овде смо дошли у недељу, а данас ће нам се прикључити и Новак. Комплетни смо, сви су здрави, јако мотивисани, и верују да можемо да освојимо Дејвис куп", рекао је Крајиновић за РТС, пренео је Тениски савез Србије.

Тенисерима Србије се јуче прикључио и најбољи играч света Новак Ђоковић, који је у недељу освојио Завршни АТП Мастерс сезоне.

"Гледали смо финале, пратили све резултате, мислимо да је очекивано освојио. Радујем се његовом доласку, драго ми је што је играо јако добро и што овде долази као освајач Мастерса. Данас ће му бити први тренинг овде, а у четвртак очекујемо и меч", истакао је тенисер Србије.

Крајиновић је рекао да је Велика Британија тежак противник.

"Подршка нам је важна, сигурно ће бити наших навијача овде и очекујемо да буду уз нас. Немају Марија и Еванса, али са друге стране имају Норија и Дрејпера који су леворуки и јако добри тенисери. Морамо да се фокусирамо и да будемо сконцентрисани на сингл, јер су у дублу јако добри", додао је Крајиновић. Он је истакао да је у Малагу дошао као подршка и спаринг партнер. "Има сличности као и 2010. године, зато сам и ја овде дошао иако нисам играо шест месеци, али ћу бити подршка и спаринг партнер. Ту је и Јанко Типсаревић, тако да је скоро цела екипа из 2010. на окупу. Треба искористити то што је Ђоковић овде, Кецмановић, Лајовић и Ђере такође играју јако добро, шансе су нам велике", закључио је Крајиновић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести