ИМАМО САТНИЦУ ФИНАЛА ЂОКОВИЋ - АЛКАРАЗ, меч у идеалном термину за навијаче из Србије

Новак Ђоковић је заслужено у финалу Синсинатија! Ово ће бити осми пут да Новак Ђоковић игра за трофеј Синсинатија, победио је у полуфиналу Александра Зверева.
s
Фото: Youtube printscreen/ Tennis TV

Фантастичан је Србин, који може да обори још један рекорд уколико дође до трофеја, а он гласи – најстарији освајач овог мастерса. Он тренутно има 36 година, а давне 1970. године је Кен Роузвол поставио овај рекорд када је имао 35 година, осам месеци и 19 дана. Дакле, имаће Новак за шта да игра, ако већ повратак на прво место није велики улог.

Познато је и да ће се финале играти од 22.30 по нашем времену, што је далеко боље од претходних термина. До сада је Новак играо касније мечеве, који су се заказивали за ноћ по средњеевропском времену.

 

Карлос Алкарас, први тенисер света није испао у полуфиналу Синсинатија, као што је то у суботу вече доживела прва тенисерка света Ига Швјонтек. Ипак, лидер на АТП листи је успео да се врати у стилу Новака Ђоковића и да после тај-брејка у другом сету преокрене резултат. 

Од Шпанца није био бољи 20. играч света Хуберт Хуркач који је после велике борбе и три сета морао да честита Карлосу који је славио резултатом – 2:6, 7:6, 6:3. 

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести