КАКО ИЗГЛЕДА НАТАЛНА КАРТА НОВАКА ЂОКОВИЋА? Успева у свему чега се дохвати, Венера у Бику је Нолетова срећна звезда

​​​​​​​Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић држи позицију првог на АТП листи и има 98 освојених турнира. Да ли је рођен под срећном звездом и шта се крије иза његовог успеха?
s
Фото: printscreen 60 minutes, pixabay ilustracija

Новак је човек који на сваком кораку представља своју земљу на најбољи могућни начин и за чије име је чуо цео свет. Његова доминантност на трону је фасцинантна, а такав успех исписан му је и у наталној карти.

Ноле је рођен у знаку Близанца, а представници овог знака су највештији у коpмуникацији. Овим ваздушним знаком влада Меркур, планета интелекта и говора, због чега су даровани талентом за учење страних језика. Близанци сами по себи сматрају да је најбоље ослонити се на интелигенцију.

Људи са сунцем у Близанцима брзо мисле, занима их све што се око њих одвија и тако се лако адаптирају свакој ситуацији. Друштвени су и имају презентабилне личности, рођени су са шармом и инспиришу друге, а то је управо оно што најчешће виђамо код Ђоковића.

Месец, звезда емоција и интуиције, код Нолета се налази у знаку Рибе. То је последњи знак зодијака, због чега овај водени знак поседује интензивну емпатију и великодушност, али и мудрост. Месец у овом знаку је најосетљивији и има изражену способност перцепције околине, маштовит је и има тенденцију да буде пасиван и несигуран.

Негативан аспект ове позиције није немогуће превазићи и Новак то доказује.

Већ поменути Меркур му је у знаку Близанца, због чега је ова позиција "код куће". То Нолету пружа додатну интелектуалну сигурност, шарм и духовитост. Меркур у овом знаку даје људима вечити извор енергије, младоликост, дружељубивост и радозналост. Даровани су ентузијазмом и посвећени су ономе што раде, а у комуникацији и јавном наступу им нема равног.

Венера, планета љубави,хармоније, страсти али и новца, код Новака је у знаку Бика. Како овим земљаним знаком и влада Венера, која има снажнији утицај на људе од осталих планета, ово је још један однос који се налази на свом идеалном месту.

Могло би се рећи да је управо то срећна звезда Новаковог живота, обзиром да то значи да му било која одабрана професија доноси велики профит. 

Венера у Бику додатно пружа дружељубивост и чини своје представнике вољеним, а осим тога и изузетно великодушним.

Овом позицијом видимо да Новакове страсти нису пролазне, да су снажно утемељене у његовој природи и да му сусрет са неуспехом није чест.

Марс, планета активности, енергије и храборсти, Новаку је у воденом знаку, и то најбољим представником овог елемента, Раку. Директност и енергичност Марса нису срећни у овој позицији, обзиром на емотивну страну Рака. Људима са овом позицијом није лако да искажу своје жеље, али имају невероватну способност да задиру дубоко у душу сваког човека.

Иако би ово Новаку могла да буде слаба тачка, он је користи да надогради свој интелект и "прочита" сваког противника.

Осим тога, поменимо још и Јупитер и Сатурн.

Јупитер, планета среће, оптимизма и експанзије, код Ђоковића налази се у знаку Овна. Овај ватрени знак са Јупитером даје својим представницима ентузијазам и веру детета, због чега лако остварују своје снове. Дакле, још једна срећна звезда.

Јупитер у Овну је веома позитиван и верује да ће се све решити "само од себе", а то је заправо и врло честа појава у њиховим животима. Такође врло лако постају вође, цене и чувају своју самосталност и креативни су.

За крај, Сатурн, планета рестрикција, зрелости и реда Новаку је смештена у знаку Стрелца. Стрелац је филозофски знак хороскопа, и поред своје ведре и разигране стране, поседује и мрачнију. Стрелчевима је потребна вера, због чега оваква позиција диктира изузетно значајну улогу религије у животима својих представника. 

То може негативно утицати на њихову слободу, али остале планетарне позиције дозвољавају Ђоковићу да изгради здрав систем моралних и религијских принципа, а свакако нам је позната његова православна страна која то доказује.

(Србија данас)

 
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести