ТРОИЦКИ: Разочаран сам, али научен сам да се не предајем

КРАЉЕВО: „Разочаран сам, није добра ситуација за нас да губимо код куће са 2:0, али научен сам да се не предајем, рекао је селектор тениске репрезентације Србије Виктор Троицки након првог дана бараж меча за пласман на финални турнир Дејвис купа против Словачке.
Танјуг/видео
Фото: Танјуг/видео

Миомир Кецмановић прво је изгубио од Лукаса Клајна 7:6 (7:2) 6:2, а потом је Алекс Молчан савладао Душана Лајовића 4:6, 6:2, 6:0.

"Волео бих да имам опцију да могу да мењам нешто за сутра, али овога пута заиста, у таквој смо ситуацији да немамо избора. Евентуално, за дубл да, Ћаћић је сигуран, али видећемо да ли ће Миша или Дуци на терен са њим", истакао је Троицки на конференцији за медије.

Што се тиче сингла, као што сам рекао, лоша је ситуација код свих сингл играча. Од свих синглаша које имамо у земљи, двојица спремних су данас играла, нажалост, није било добро, није био њихов дан, подбацили су, додао је Троицки.

"Верујем да су могли више, али то је спорт, то је тенис. Противници су такође играли сјајно. Разочаран сам, мислим да ово није резултат који смо смели да допустимо првог дана", поручио је Троицки.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести