Плеј–оф регионалне А2 лиге ватерполиста: Пораз Воше у Сплиту

Ватерполисти Војводине поражени су и у другом колу плеј–офа Регионалне А2 лиге пошто су изгубили од ПОШК–а.
Milos Maksimovic
Фото: Милош Максимовић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

После гостовања Приморју у Ријеци, Новосађани нису дошли до бодова ни у Сплиту у који су отишли, такође, са великим кадровским проблемима. Овог пута шеф стручног штаба Дарко Билић није могао да рачуна на Николу Марића и Марка Боловића, док су Алекса Тинтор и Душан Тртовић били још увек ровити и недовољно спремни јер су се тек ове седмице прикључили тренинзима. У таквој незавидној ситуацији Војводина није могла да пружи бољи отпор противнику, који је серијом 5–1 у првој четвртини направио лепу залиху која му је и трасирала пут ка тријумфу.

Успео је Милош Максимовић са два везана гола да до краја првих осам минута одржи Новосађане у игри (5:3), али у наставку црвено–бели нису успели да смање разлику и припрете домаћину.

Војводину следећег викенда очекује још једно гостовање, последње у разигравању, када ће на мегдан Наису у Ниш, а потом ће у Новом Саду дочекати Раднички и Соларис.

К. Б.

ПОШКВојводина 15:11 (5:3, 3:1, 3:3, 4:4)

СПЛИТ: СЦ Пољуд, гледалаца: 100, судије: Јовић (Хрватска), Ивановски (Црна Гора).

ПОШК: Братим, Журић, Ерак, Марас 3, А. Дивковић, Антонијевић 3, Бузов, Гаџа 1, Пенава 6, М. Дивковић 1, Остојић, Кнежевић 1, Сунара, Вујчић.

ВОЈВОДИНА: Шанталаб, Брешћански, Максимовић 5, Маринковић 2, Тинтор, Муришић 1, Прекогачић, Ћатовић 1, Тубић 1, Стојчић 1, Ковачевић, Тртовић, Попадић, У. Марић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести