СЕЛЕКТОР ВАТЕРПОЛИСТА СРБИЈЕ Урош Стевановић: Било је проблема, али смо УСПЕЛИ ДА СЕ ВРАТИМО

Селектор Србије Урош Стевановић је дизао екипу током меча али је крај и победу дочекао прилично мирно, свестан да права искушења тек предстоје.
s
Фото: VSS/Orange Pictures

- Био је проблем када смо губили 5:0 али није био проблем да се вратимо. То смо успевали да урадимо више пута у ранијем периоду. Сада имамо доста нових играча и свака одиграна утакмица је за њих велико искуство - рекао је Стевановић, па додао:

- Ривалитет између ватерполо репрезентација Србије и Црне Горе је велики и траје осамостаљења две државе, посебно од финала Европског првенства у Малаги 2008. Тако је било и сада. Људи који долазе треба да уживају у овој игри.

Фото: VSS/Orange pictures

Капитен Србије Никола Јакшић истакао је да су пред "делфинима" тек прави изазови.

- Честитам мојој екипи на великој борбености и преокрету који је направила у дуелу са Црном Гором. Ипак, брзо ћемо заборавити ову победу, јер тек сада почиње главни део такмичења. У мечу нокаут фазе треба да покажемо наше право лице - казао је Јакшић.

СЕЛЕКТОР ЦРНЕ ГОРЕ ВЛАДИМИР ГОЈКОВИЋ: Нисмо имали концентрације

Селектор Црне Горе Владимир Гојковић жали за пропуштеном шансом у мечу са Србијом.

Фото: VPSCG/Orange pictures

- Нисмо задовољни. Сјајно смо отворили утакмицу, имали смо велику предност, енергија је била ту, мотив такође. С друге стране је била селекција Србије која је одговарала истом мером. На крају смо морали да се боримо за петерце, стигли смо до њих, али нисмо имали концентрације да стигнемо до победе. Окрећемо се искушењу које следи, у питању је дуел који носи префикс бити или не бити. Верујем да смо кадри да стигнемо до победе - рекао је Гојковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести