СЕЛЕКТОРКА ИВКОВИЋ: Идемо из утакмице у утакмицу на ЕП, наша екипа је млада

АЈНДХОВЕН: Селекторка женске ватерполо репрезентације Србије Драгана Ивковић изјавила је да је циљ њеног тима да победи све екипе у групи Ц на Европском првенству у Ајндховену.
ВСС/С. Сандић
Фото: ВСС/С. Сандић

Ватерполисткиње Србије су данас одрадиле тренинг уочи старта ЕП. Србија ће сутра у првом колу групе Ц играти против Турске од 10.30 часова. У групи Ц се налазе још Румунија и Чешка.

"Наш је циљ да победимо све екипе у групи и да после тога у осмини финала пробамо преко готово сигурно Хрватске ускочимо у Горњи дом. Биће то јако тешко. Идемо из утакмице у утакмицу. Екипа је млада, доста их је испод 20 година али верујем у њихов квалитет и мотив", рекла је Ивковић, преноси званични сајт ВСС.

Србију ће на ЕП представљати: Николина Травар (Војводина), Маја Лизи Дулић (Кечкемет), Христина Илић (Црвена звезда), Ана Милићевић (Рапиоло), Сесилија Диаз Меса (Црвена звезда), Милица Зелић (Црвена звезда), Ања Швец (Војводина), Ива Маринковић (Црвена звезда), Ива Лујић (Црвена звезда), Јелена Шарац (УСЦ), Ника Ратковић (Палилула), Нада Мандић (Барселонета), Тијана Лукић (Црвена звезда), Александра Трмчић (Војводина) и Јована Радоњић (Црвена звезда).

У стручном тиму су селектор Драгана Ивковић, тренери Зоран Контић и Ивана Ћоровић, физиотерапеут Драгана Ивковић. Тим менаџер је Новица Тодосијевић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести