Здјелар: Звезда? Не знам, у клубу кажу да рачунају на мене

Млади српски репрезентативац Саша Здјелар рекао је данас да за сада није преговарао са Црвеном звездом о могућој позајмици и додао да су му сви планови везани за Олимпијакос.

Здјелар је летос био на прагу доласка у Партизан, али је Олимпијакос у последњем тренутку стопирао позајмицу на захтев навијача. Сада се неуморни везни играч спомиње као појачање Црвене звезде.

"Ништа не знам о томе, нити сам имао неки позив из Звезде. Ту информацију сазнао сам преко пријатеља из медија. Клуб неће да ме пустим на позајмицу и рекли су ми да рачунају на мене. Имао сам летос друге планове, али сада желим да се изборим за место", рекао је Здјелар новинарима у Старој Пазови, где је примио златну медаљу и специјално признање ФСС после освајања титуле првака света за играче до 20 година на Новом Зеланду.

Здјелар ове сезоне нема значајну улогу у тиму из Пиреја, одиграо је само три меча у Купу Грчке.

"Није ми кренуло најбоље, али млад сам и имам прилику да напредујем. У великом сам клубу и чекам шансу, верујем да ће доћи. Конкуренција је јака, на мом месту играју Миливојевић, Касами, Камбијасо, велика имена и врхунски играчи. Драго ми је што радим са њима, не бојим се конкуренције и чак волим што је тако", рекао је Здјелар и похвалио бившег фудбалера Интера и Реал Мадрида.

"Камбијасо је велика звезда, од којег сваког дана могу пуно да научим. Човек са 36 година има такав ентузијазам да први долази на тренинг и последњи одлази", поручио је некадашњи играч ОФК Београда.

Према његовим речима 2015. годину и титулу првака света памтиће до краја живота.

"Година коју ћемо сви памтити цео живот, стварно смо на шампионату света били изванредни. Искрено, волео бих да свака година буде оваква и трудићемо се напредујемо и поновимо слично. Не постоји боља ствар у каријери да се уради са 20 година", закључио је Здјелар.
 

EUR/RSD 117.0912
Најновије вести