ВЕСТХЕМ ЗА ПОЛА ЦЕНЕ НА ДНЕВНИКОВОМ ТУРНИРУ Још три места у сениорском костуру

Три недеље уочи првих утакмица на Дневниковом турниру у малом фудбалу преостала су још само три места у костуру жреба сениорског дела такмичења. Осталих шест категорија је попуњено уплатама „ у пола цене“.
3
Фото: Приватна архива

За преостала три места котизација од данас стаје 20.000 динара. Рок за пријаве је 12. децембар или до попуне планираног броја учесника. Последњи учесник који је искористио право учешћа по промотивној цени је екипа „Вестхем Шести неплан“, са играчима Фрушкогорског партизана из Буковца Кондићем, Антонићем и Вајдићем, иначе сталним учесницима Мини лиге малог фудбала Новог Сада.

-Читаву деценију ми смо учесници Мини лиге – вели капитен тима и власник компаније „Шести неплан“ Ђурађ Кондић. –С обзиром на деценијско искуство и на резултате које смо тамо постизали, прошле године смо решили да сопствену вредност упоредимо са екипама на Дневниковом турниру. Испали смо у трећем колу од Паркинг сервиса, али су нам претходне две победе дале за право да се пријавимо поново. Велика је част да смо део сјајне традиције. Покушаћемо да начинимо барем један корак више у односу на такмичење пре годину дана.

Јавни жреб свих категорија је у среду, 13. децембра, када ћемо на пригодној свечаности промовисати и нове чланове Куће Дневникових легенди. Пренос догађаја биће на јутјуб каналу „златног спонзора“ турнира, компоаније Меркур икс тип.

Фото: Приватна архива

Такмичење ћемо да реализујемо у следећим терминима:

23,24,25. децембар: прво коло сениори (1/32) по нокаут систему и групна фаза у осталим категоријама по једноструком бод систему

8. јануар: друго коло сениори (1/16) и групна фаза остали

9. јануар: друго коло сениори (1/16) и групна фаза остали

10. јануар: 1/8 финала сениори и групна фаза остали

11. јануар: 1/8 финала сениори и групна фаза остали

12. јануар: ¼ финале за све категорије

13. јануар : ½ финале за све категорије

14. јануар: финалне утакмице у свим категоријама

Наградни фонд на турниру је дуплиран у односу на прву годину реафирмације нашег спортског поноса, односно за трећину је увећан у односу на претходну годину и износи 2.000.000,00 (два милиона) динара.

Л.Б-з

Фото: приватна архива

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести