ПОПУЊЕН ЖРЕБ 59. ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ Хотел „Шератон“ подвукао линију

Недељу дана пре назначеног рока попуњана су сва места у планираном такмичарском „костуру“, у свих седам категорија 59. Дневниковог турнира у малом фудбалу.
2
Фото: Приватна архива

Знатно раније, на задовољство организатора, пријавама су затворили жреб екипе у млађим категоријама. У елитном делу такмичења, међу сениорским екипама, јуче је хотел Шератон подвукао линију испод збира учесника. 

-Међу радницима у нашем хотелу развијен је тимски дух до завидног нивоа – сведочи директор хотела „Шератон“ Новак Бојанић. – Непрестано радимо на томе, јер без тимског рада нема ни жељеног резултата. У спортским активностима пронашли смо идеалан основ за надградњу. Неко игра, неко ће да навија, а сви заједно смо на заједничком задатку, у фукцији Шератона. Иначе, ми смо редовни учесници Хет-трик лиге мини фудбала у граду. Активност смо подигли на ниво друштвене одговорности нашег колектива, изабрали смо органе управљања, имамо Управни одбор, сталне спонзоре спортске опреме, термине за тренинге и рекреацију... Ценимо да смо достигли такмичарски ниво који може да одговори на висок ниво Дневникове традиције. У сваком случају ту смо да се измеримо, да демонстрирамо наш тимски дух и да мотивишемо наше раднике да се баве спортом, да буду физички активни.

За наградни фонд од два милиона динара, од 25. децембра, до финалних утакмица 14. јануара, у малој Спенсовој дворани, конкурисаће укупно 130 екипа са око 1.300 играча различите доби, од полетараца до ветерана. Јавни жреб за све категорије биће у оквиру Гала вечери Дневниковог турнира у петак, 15. децембра у Вили Москва у Ветернику. Пренос жреба је на јутјуб каналу „златног спонзора“, компаније Меркур икс тип.

Л.Б-з

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести