Кабел полако комплетира играчки кадар: Пантелић и Владић поново крај Штранда

За фудбалере новог прволигаша Кабела под вођством тренера Зорана Васиљевића и тим менаџера Саше Ћурчића после уводних тренинга предстоји напоран рад два пута дневно, а  полако се комплетира и грачки кадар.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

- До сада смо радили на игралишту крај Штранда а од данас нова стара база биће нам и Фудбалски центар“Вујадин Бошков“ обзиром на чињеницу да је Кабел у неку руку Б тим Војводине. Осим тога на располагању играчима је и теретана па се надам да ће онај најнепопуларнији део на стицању физичке спреме одрадити на прави задовољавајући начин -  каже Зоран Васиљевић тренер Кабела.

За сада је играчки кадар појачан са неколико новајлија.

- Уз оне који су остали, понели највећи терет уласку у виши ранг  припремама су нам се поново придружили Ђорђе Пантелић и Предраг Владић. Исто тако постигнут је договор са Пролетером да и у наредној сезони за Кабел заигра и Владимир Илић. Нова имена су: штопер Немања Којчић (Хајдук,Кула), десни спољњи Марко Бјековић, универзалац Марко Мандић, рековалесцент Милан Видаков (Војводина) и нападач Коста Дражић (Бечеј). Наравно да то није коначан списак појачања обзиром да су управа у преговорима са још неколико играча међу којима има и искусних са суперлигашким стажом - рапортира Васиљевић.

У плану за ову недељу су „суви“ тренинзи.

- Веома битна ствар да рад на физичкој спреми прође без већих проблема,. За уигравање екипе и утакмице имаћемо довољно времена.Прву проверу имаћемо тек наредне недеље са екипом из УАЕ која се налази на припремама у Србији. За сада је уговорен меч са традиционалним ривалом Радничким из Зрењанина, а до почетка првенства и утакмице са бившим суперлигашем Бачком имаћемо још најмање 4 провере довољно да укомпонујемо састав за искушења која нас очекују у првенству - истакао је на крају стратег Кабела.

М. Поповић      

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести