Лалатовић преузма Рад? Косановић: Војводина има тренера!

У четвртак је један домаћи интернет портал објавио информацију да се, додуше - незванично, Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба фудбалера Војводине, договорио с челним људима београдског Рада да у новој сезони преузме ту екипу.
Nenad Lalatovic
Фото: Ненад Лалатовић, фото: Ј. Грлић

Уз ту, пласирана је и вест да би Новосађане, уколико се тренерски трансфер заиста деси, преузео њихов некадашњи играч, а онда и тренер Радослав Батак.

Покушали смо јуче да ступимо у контакт с Лалатовићем, али он није био доступан, тако да смо остали ускраћени за информацију „из прве руке“. Успели смо, међутим, да се чујемо с њему блиским и добро упућеним извором, који је рекао да је реч о класичном „спиновању“ и да је такав расплет ситуације која влада око трофејног стручњака, практично неизводљив. Тачно је једино то да му на крају првенства истиче уговор и да је сам Лалатовић више пута најављивао како ће сигурно да напусти новосадске црвено-беле и преузме неку од екипа, али изван Србије.

Позвали смо и Радослава Батака, човека који се помиње као тренер који ће наводно да преузме Вошу уколико Лалатовић заиста оде из Новог Сада.

- Нисам се чуо ни са ким из клуба, видим да Војводина има тренера и дегутантно би било да причам било шта на ту тему – рекао је Батак. – Наравно, Војводина је увек мој клуб, екипа у којој сам фудбалски поникао, али не бих сада ширио причу на тему евентуалног повратка у њу.

Батак живи у Новом Саду, водио је у делу прошле сезоне екипу Радничког из Ниша, касније је преузео тим Новог Пазара, а тренутно нема ангажман.

Контактирали смо и Милана Косановића, спортског директора „Старе даме“, који је кратко и јасно поручио:

- Војводина има тренера, уговор га веже до краја првенства, а онда ћемо да видимо шта ће се догађати, односно ко ће бити шеф нашег стручног штаба.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести