Мошоринци нису задовољни пласманом

Фудбалери Милетића икз Мошорина први део првенства у Новосадској лиги завршили су на не баш очекиваном месту на табели тек на претпоиследњем месту.
miletic
Фото: Фудбалери Милетића, фото: Приватна архива

Мошоринци су у нову сезону ушли са провереним играчким кадром, уверени да ће и у вишем рангу моћи равноправно да се носе са осталчим клубовима. Међутим, у првом делу сезоне успели су да освоје свега 10 бодова, на 14 утакмица оставрили су само три победе и један  нерешен резултат. 

Тежак распоред и недостатак среће у првих неколико кола деморализовали су екипу која није успела да се консолидује до краја сезоне. Мошоринци нису навикли на поразе, у минулој сезони у Градској лиги ређали су само победе. Сада у зимској паузи фудбалерима Милетића предстоји да покушају да се престоје, да збију редове и да пронађу пут ка опстанку. Председник клуба Сава Бањац је већ засукао рукаве, покушава да појача екипу, али и да припреми млађе снаге на тешко пролеће. Одлучено је да неколицину перспективних млађих фудбалера полако прикључе првом тиму. Сигурно је да ће у зимској паузи екипу напустити неколико играча , али то не би требало да поремети екипу. 

„Наша школа фудбала ради одлично“, каже Сава Бањац председник клуба.

„Имао изузетно талентовану децу, пред њима је будућност. С неколико искуснијих фудбалера уверен сам да можемо до опстанка.“

Мошоринци су почетак припрема заказали за за 1. фебруар, и надају се да ће у пролећном делу првенства у новосадској лиги играти значајну улогу.. 

Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести