Муса Нџаји дебитовао у дресу Партизана: Велики подстрек за будућност

Фудбалери Партизана поражени су од нишког Радничког у другом колу плеј-офа (1:3), а добитак за црно-беле је макар то што је на званичној утакмици заиграо Муса Нџаји, придошлица у зимском прелазном року.
musa ndzai, fk partizan
Фото: Musa Ndzai, foto: FK Partizan/M. Todorović

После повреде и дуже рехабилитације напокон је био на располагању стручном штабу, па га убудуће ваља очекивати у првих једанаест.

„Задовољан сам што сам напокон био на терену иако је то било условљено повредама и картонима неких играча. Али, јако ми је важно што сам био у екипи, то је, с обзиром на паузу, велики подстрек за мене. Нисам још потпуно фит, али када будем имаћу шта да покажем“, рекао је крилни нападач.

Имао је шта да каже Нџаји везано за утакмицу са Радничким.

„Мислим да смо играли добро, али да први гол за изједначење, у 45. минуту, није требало да се деси. Други гол нећу да коментаришем... Имали смо контролу игре и из ње асистенцијом Николића Ивановић је постигао леп. Уследели су потом шокови, за неколико минута смо примили лаке голове. Нема нам друге, резултат је убележен, морамо да гледамо само напред и да тренирамо још јаче.“

Нџаји је једва дочекао да дебитује у дресу Партизана.

„Повреда ми је баш тешко пала, хтео сам више да будем у екипи, да дам свој допринос. Али, тако се погодило,нисам био у могућности да раније истрчим на терен. Али, коначно се и то десило, надам се даћу се изборити да чешће будем у екипи.“

Од саиграча се најбоље слаже са Рикардом.

„Велики смо пријатељи, био сам чак и код њега кући. Али, и сви остали играчи су супер тако да проблема нема.“

Црно-беле у четвртак очекује 160. вечити дерби.

„Прошли дерби сам гледао на малом екрану, било ми је тешко, хтео сам да будем на стадиону. Оно што сам видео је тотално луда атмосфера, баш као што је  била  и док сам  на телевизији гледао и пре него што сам дошао у Партизан. Не желим ништа унапред да говорим, свакако желимо победу, јер је то посебна утакмица. У последња два дербија Партизан је озбиљно парирао вечитом ривалу и то када су га отписивали.Следи нам специфична утакмица и ко код буде на терену даће све од себе у намери да савладамо комшије“, поручио је Нџаји.   

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести