НОВОСАЂАНИ УСПЕШНИ И У ДРУГОМ СУСРЕТУ У УМАГУ: Убедљиви игра и резултат

По лошем и кишовитом времену. Много бољи од словеначког друголигаша Триглава из Крања били су играчи Младости ГАТ, у другој провери на припремама у Умагу.
lopta
Фото: pixabay.com

Новосађани су били тим који је контролисао игру, стварао прилике и, на крају, постигао три гола.

После првих 45 минута, Младост ГАТ је водила с 2:0 и није одступала од договореног стила игре, који никако није погодовао словеначкој екипи. После голова Вукадиновића у Шушњара у првом, погодио је и Рус Соловјев за убедљивих 3:0 у 60. минуту. Чини се да ривал не би успео да затресе мрежу чувара мреже „гатоваца“, да није било помоћи њих самих, у виду грешке, која је Гибсону омогућила да смањи резултат.

Младост ГАТ – Триглав 3:1 (2:0)

УМАГ: Игралиште СЦ Б4, гледалаца: 100. Судија: Старчевић (Хрватска). Стрелци: Вукадиновић у 20, Шушњар у 37. и Соловјев 60. за Младост ГАТ, а Гибсон у 80. минуту за Триглав.

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Јездовић, Даничић, Дубачкић, Бугарин, Јокић, Бјелош, Вукадиновић, Абаџија, Чечарић, Шушњар. Играли су још: Радановић, Танасин, Илић, Дробњак, Видовић, Балабановић, Поповић, Кокановић, Павлица, Ђуричин, Соловјев, Митошевић.

ТРИГЛАВ: Сорчан, Љубијанкић, Окполокпо, Хорват, Кувек, Лечник, Швајгер, Јемец, Петровић, Момчиловски, Медојевић. Играли су још: Малнар, Чдеж, Гашперин, Покорн, Дакић, Чех, Гибсон, Бојић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести