Огњен Ђуричин постигао прелеп гол за Војводину: Стрпљиво чека нову шансу

Током прошлогодишњих лет­њих припрема у Словенији, а онда и у првих неколико суперлигашких утакмица Огњен Бапа Ђуричин био је, заједно с Бојаном Матићем, међу најефикаснијим играчима Војводине.
Ognjen Djuricin
Фото: Огњен Ђуричин, фото: ј. Грлић

Но, развој ситуације није му ишао у прилог, све ређе је добијао прилику да покаже све оно што уме, а у новом првенству само с клупе добија прилику да заигра. У сусрету с Младости из Лучана, међутим, тек пет минута било му је довољно да покаже мајсторство и постигне изузетно ефектни гол.

- Био је то заиста леп погодак, до којег сам стигао захваљујући изванредном пасу Аранђела Стојковића Успео сам да лобујем чувара мреже Младости и тај гол пуно ће ми значити у наредном периоду на пољу самопоуздања – рекао је Ђуричин.

Сигурно је да овај Новобечејац није заборавио да игра фудбал и да има знање за веће роле од оних које тренутно добија.

- Тренирам нормално и трудим се да се вратим на прави колосек. Јасно је да нисам задовољан тиме колико играм, али настојим да добрим радом за­служим веће поверење тренера Лалатовића. Стрпљиво чекам нову шансу.

Прилику за ново доказивање имаће на гостовању у Крушевцу.

- Искрено, не верујем да ћу бити у стартној постави, али се надам да ћу поново добити прилику да уђем у игру с клупе. Очекујем да ћемо против Напретка да наставимо серију добрих игара и резултата и да ћу поново и ја моћи у свему томе да учествујем – казао је Ђуричин.  

А. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести