Суботичка лига: Грубости у Остојићеву

​​​​​​​Слога - Сента 0:3 (0:0)
fudbal lopta
Фото: www.freeimages.com

ОСТОЈИЋЕВО: Стадион Слоге, гледалаца 130. Судија: В. Цветковић (Врбас). Стрелци: Матић у 58. и 82. и  Божић у 84.минуту. Жути картони: Пејић (Слога), Ловре, Вулетић, Бајтаи и Ђуза. Црвени картон: Новаковић (Слога).

СЛОГА: Радић 6, Мартиновић 7, Д. Баук 6, Живановић 7, Н. Баук 6 (Ган -), Бобојчев 7 (Гецић 6), Новаковић 6, Савић 7, Танацков 7, Цвијан 6 (Ђурђевић) -, Радичевић 6.

СЕНТА: Томашев 7, Алсади 7, Павлов 7, Бајтаи 7, Ђери 7, Ђуза 7, Божић 7, Матић 8, Шаркези - (Вулетић -, Пири -), Кораћ 7, Ђере 6 (Ловре 7).

Слога се добро супротставила Сенћанима у првом делу утакмице. Судија Цветковић из Врбаса њије био на висини задатка, јер је својим одлукама уносио нервозу међу играче обе екипе. Пропустио је да досуди пенал за домаћу екипу већ у 1. минуту, када је неко од играча Сенте копачком по глави закачио Бобојчева који је био у гол шанси, чак није ни прекинуо игру, иако је Арнолд Бобојчев прошао са расекотином на глави.

У 10 .минуту Кристијан Шаркези је морао напустити утакмицу због тешке повреде колена, након клизећег старта. Шаркезију је због повреде у сенћанској болници нога стављена у гипс, а помоћ у болници је указана и Бобојчеву који је са повредом издржао до полувремена. Домаћа екипа је имала шансе али без завршнице, али су зато Златко Матић у два наврата, у 58. и 82. и Марко Божић у 84. минуту били ефикасни и донели победу Сенћанима.

М. Митровић    

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести