ТРЕНЕР МЛАДОСТИ ГАТ ДРАГАН ПЕРИШИЋ, ПРЕД СУТРАШЊИ СУСРЕТ У ОЏАЦИМА: Детаљи ће да пресуде

Веома вредном победом над лидером Прве лиге Србије, екипом ОФК Београда, мандат на клупи Младости ГАТ почео је искусни тренер Драган Перишић.
1
Фото: Youtube Printscreen

Пред Новосађанима је, међутим, нови и вероватно још тежи испит, пошто сутра гостују у Оџацима, где ће им домаћин бити другопласирана екипа Текстилца.

- Прва лига је изузетно изједначена, па уопште не гледам на то где се која екипа налази на табели - рекао је Перишић. - Оџачани имају добар тим, веома су агресивни на лопти, поседују енергију и не праве пуно грешака. С друге стране, квалитет тима који предводим улива ми поверење и време је да играчи ту снагу покажу сада, када је то и најбитније. Јасно је да права на било какве киксеве више немамо и да ћемо против Текстилца да идемо на сва три бода. То нам, без сумње, ствара одређени притисак, али, понављам, снага и искуство нашег тима то би морали да компензују.

Први стручњак Младости ГАТ потом је додао и следеће:

- Знамо шта нам ваља да чинимо, а чињеница је да боље играмо у гостима него на нашем стадиону. Сигуран сам да ће, баш као и за нас, утакмица бити захтевна и за домаћина, а детаљи ће да одлуче о томе ко ће на крају задовољнији да напусти терен. У сваком случају, покушаћемо неким тактичким замислима, да изненадимо екипу Текстилца - додао је Перишић.

А. П.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести